glimalch

Je innerlijke twinkel, de lach

In vele liedjes is hij bezongen, de lach. De lach is de uiting van je aantrekkingskracht. Je binnenkant straalt door je heen, als je lacht. Ogen die twinkelen, een lachende mond.alsof de zon doorbreekt. Een lach kan je verwarmen, opvrolijken, het gevoel geven dat je leeft.

Als we iemand mooi vinden, hebben we het niet altijd over de buitenkant,maar eerder over iemand zijn stralende persoonlijkheid, Een sprankeling vna binnenuit di eje niet tegen houdt. De glimlach is een universele taal die iedereen begrijpt.

Een lach werkt aanstekelijk. Als iemand naar je glimlacht op straat, is het moeilijk om boos te blijven kijken en lach je automatisch terug. Hoe vaak gebeurt het dat als iemand de slappe lach heeft,je mee gaat lachen?.Of dat de tranen over je wangen biggelen van het lachen? Het gevoel dat je dan hebt, voelt alsof het leven binnen in je bruist.

Elke ouder herinnert zich het eerste lachje van zijn of haar kind. Alsheimerpatiënten verliezen als laatste dingen zijn of haar glimlach. Je leven is dus een aaneenschakeling van lachjes, van glimlach tot schaterlach. Van je geboorte tot aan de dood.

Vergeet dus niet te lachen! Laat de zon doorbreken op je gezicht, voel dat je leeft en lach.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s